Здравейте имам проблем, като настъпя газта и качи над 4 000 оборота и после като спра на някой светефар се усеща неприятна миризма в купето. Нещо като изгоряло или изгоряла гума не съм сигурен. Сменил съм дебитомер, въздушен филтър, филтър на климатика... Дали е възможно да е от някоя от тръбите, по които минава въздуха?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мирише на изгоряло като се настъпи газта
Collapse
X
-
Ако е катализатор, трябва да мирише на сяра (се едно някой е пр*днал зверски в колата)
Съединителя превърта ли? Примерно ако караш на 3-та и натиснеш газта до долу, случва ли се да се качат оборотите, а скоростта да остане същата? Ако да - съединителя плаче за смянаКомпромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
И аз така преди известно време...
Мирише ми странно на изгоряло.. бая време така. Отварям капаци, гледам, ровичкам, нищо..хм.
И един ден случайно забелязвам, накакъв найлон се залепил за средното гърне.
Стопил се, станал на пихтия и като се загрее си смърдял всеки път.Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 18:55.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Да попитам тук.... При мен като я понастъпиш така хубава, без пилене на гуми и други изгъзици и после яко смърди на изгоряло масло според мен. Катализатор нямам. За 7000км съм долял 2л масло и от тук почвам да си мисля, че трябва да има теч и от нагорещеният блок или колектори или ауспух да изгаря маслото и затова да не го виждам този теч... Възможно ли е нещо такова да става и къде да гледам? Или е нормално да смърди на масло като я ръчкам?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение... че трябва да има теч и от нагорещеният блок или колектори или ауспух да изгаря маслото и затова да не го виждам този теч...166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеТогава ще виждаш пушек, според мен.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Виж дали имаш някакъв теч на масло...При мен течеше така и при движение от скоростта маслото се плискаше от картера назад към генерацията и беше напоило меката връзка и средното гърне беше цялото в масло...Като спирах на светофар можех да се удуша от миризма на масло!Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment